A-alom

Kiskutyát szeretne?

A kiskutya vásárlásnak az előfeltétele, hogy kitöltse egyszerű kérdőívünket. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kérdések egyszerűek, célunk velük, hogy minél többet megtudjunk a leendő gazdikról.

Mielőtt a kiskutyákat elvinnék a nálunk jelentkezett gazdik előtte mi mindig szeretnénk őket megismerni. Mi látjuk, hogy a kiskutyák hogyan fejlődnek, milyen jellemük van, milyen az aktivitásuk, így a gazdiknak mindig tudunk segíteni a választásban.

Kutyanapló

ELKÖLTÖZTEK A KISKUTYÁK!

Elérkezett az idő, hogy könnyes búcsút vegyünk a kiskutyáktól. Egyrészről szomorúak vagyunk, mert mindennapnak vidám foltjai voltak a hancúrozásuk, és ez már nem lesz, de boldogok vagyunk, mert tudjuk, hogy fantasztikus gazdikhoz kerülnek a kölykök.

Minden kölyök gazdiját elláttuk megfelelő tanácsokkal, hogy az első napok, hetek könnyedén és gördülékenyen teljenek. A gazdik egy fantasztikus utazás elején járnak, reméljük, hogy figyelemmel kisérhetjük a kölyök sorsát. A gazdik bármikor fodulhatnank hozzánk segítségért, tanácsért, mi készségesen segítünk nekik. A képeken már nagyobbak a kutyák, ezeket a szuper képeket már a gazdik küldték.

3 HETESEK VAGYUNK!

A születés óta már eltelt három hét. Mindennap rendkívül izgalmas, bár még messze vagyunk attól, hogy igazán megmutatkozzanak a kicsik, de azért már sok minden történt velük.

Még a szemüket ugyan még nem rég nyitották ki, de már azóta folyamatosan mozgolódnak, másznak, próbálják felfedezni a világot. Ebben segít nekik óvó édesanyjuk, aki terelgeti és gondozza őket a nap minden órájában. Szépek és életerősek a kicsik, de elég csak ránézni a fotókra, és látni, hogy milyen csodálatosak.

MEGÉRKEZTEK A KISKUTYÁK!

2018 április 13-án megérkezett az ‘A’ alom. 9 gyönyörű egészséges kiskutya, 7 lány, 2 fiú látta meg a napvilágot. A mama és a babák is jól vannak, mindenki egészséges.

Bár még nagyon picik, már most látjuk, hogy milyen csodálatos kiskutyák lesznek belőlük. Enid természetesen jó anyához méltóan a gondjukat viseli, fantasztikus látni, hogy mennyire jó anya! Hetek kérdése, és természetesen a gazdi jelöltek is találkozhatnak a kicsikkel, addig viszont töltjük fel a fotókat!

MEGTÖRTÉNT A FEDEZÉS!

Megtörtént a fedezés! Az apuka Xandro Von Den Buschchaoten sikeresen befedezte kutyánkat, Angels Never Die Aenid-et. Bár még hosszú az idő, még sokat kell várnunk, de már most várjuk a kis jövevényeket akik lehető legnagyobb gondoskodásban fognak nálunk felcseperedni.

Reméljük bőséges áldásunk lesz, így minden gazdi jelöltünknek jut egy kiskutya. Ha Ön is szeretne kiskutyát, akkor kérjük töltse ki a Kapcsolat menüpontokban található kérdőívet, amelyet követően természetesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon nekünk emailt, vagy írjon nekünk messenger üzenetet facebook-on!