Rólunk
Arany-Tihanyi Cintia

Arany-Tihany Cintia

Kutyakozmetikus

Arany-Tihanyi Cintia (27) vagyok, kiskorom óta élek halok az állatokért. Sződligeten élek párommal és a kutyáinkkal. Jelenleg kisállatkozmetikusként dolgozom az Akela Kutyás Központban, a munkám a hobbym.

A border collie fajta iránt a rajongáson régről gyökerezik. Talán amikor megláttam a tv-ben a Béb a kismalac című családi vígjátékot ,onnantól kezdve tudtam a border collie lesz az a fajta aki mellett igazi társra találhatok. A barátaimnak köszönhetően rátaláltam a 2015 március 8.-án született Angels Never Die kennel A almára, ahol 10 kicsi csöppség volt felsorakozva anyukájuk pocakjában. Én egy kislányt hoztam el, aki ma már a társam. Angels Never Die Annabelle „Disney” az ausztrálvörös szuka.

„Célom, hogy a fajta funkcióját szem előtt tartva, de főleg egészséges, jó idegrendszerű kutyákat tudjak családokhoz adni, akik a kutyás sportokban és kiállításokon is remekül tudnak szerepelni. Fontosnak tartom, hogy a nálam született kutyák gazdáival fennmaradjon a kapcsolat, és legjobb tudásom szerint segítsem, támogassam őket a későbbi években is.”