Kutyáink

Szuka kutyáink

Charity, Pieces of a dream

BRILLIANT FAIRY TALE PIECES OF A DREAM

Charity az első szülött lánya Disneynek 2018-ban született,  ő az anyukája a Hope alomnak. Még anyja Disney inkább a kiállításokon mutatkozott be addig ő a sportokban remekel, fantasztikus munkabírással bír, könnyen tanul. Ezt kölykei is örökölték tőle

Kutyáink

Gift For Me Pieces of a Dream

Boldogság a Gift almunk egyik kölyke, egészen 8 hetes koráig úgy gondoltam megtartom,de érkezett egy család akinél első perctől kezdve éreztem, neki rájuk nekik pedig rá azaz Boldogságra van szükségük. Így elköltözött, de csak pár kilóméterre tőlünk, és ha minden úgy alakul vele ahogy elterveztük,akkor kennelünk jövőbeni anyukája lesz. Jelenleg a kiállítások világában és a trükkök tanulásában mélyülnek el a gazdáival és persze velünk.

Kutyáink

Silver Dream Aussie's U Are My Destiny

Shina 2021-ben született, blue merle ausztrál juhászkutya. Vele egy órisái álom teljesült, hisz lett egy ausztrál juhász kutyám, majdnem olyan amit megálmodtam. Shina egy fantasztikus temperamnetumú mackó lány, könnyen tanul ,de azért makacs is, az eddigi csöndes családunkba meghozta a hangot , be nem áll a szája.

Kan kutyáink

Gift alom

Gift For You Pieces of a Dream

Archi a Gift almunk egyszem kanja, egy igazi medve, erős csontozattal (bár ezt vártuk),és néha elég makacs akarattal .Archi is a kiállítások és a trükkök világában él jelenleg ,na és persze a bárányok bűvölésében, terelő munkáját tekintve anyukáját le sem tagadhatja. Jövőben munkavizsgára készülnek majd gazdáival.

Odin

Hero's Hope Pieces of a Dream

Odin a Hope almunk egyik ígéretes kanja. Ő az aki kinézetében és temperamentumában le sem tagadhatja anyukáját Charityt.Egy igazi szőke herceg. Reméljünk minden jól alakul vele is és a jövőben fedezőkan vállhat belőle.

Veteránok

Disney, Pieces of a dream

ANGELS NEVER DIE ANNABELLE

Disney a kenne alapító szukája, csodálatos temperamentumával mindenkit levesz a lábáról. Nem egy pörgős kutya ő maga a nyugalom szigete, na jó azért nem mindig a bárányok teljesen elveszik az eszét és ha futásról van szó akkor szabályosan füstöl a talaj a lába alatt.