Brilliant alom

Brilliant alom

Kiskutyát szeretne?

A kiskutya vásárlásnak az előfeltétele, hogy kitöltse egyszerű kérdőívünket. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kérdések egyszerűek, célunk velük, hogy minél többet megtudjunk a leendő gazdikról.

Mielőtt a kiskutyákat elvinnék a nálunk jelentkezett gazdik előtte mi mindig szeretnénk őket megismerni. Mi látjuk, hogy a kiskutyák hogyan fejlődnek, milyen jellemük van, milyen az aktivitásuk, így a gazdiknak mindig tudunk segíteni a választásban.

Kutyanapló

CHARITY GAZDIRA TALÁLT!

Elérkezett az idő, hogy könnyes búcsút vegyünk a kiskutyáktól. Egyrészről szomorúak vagyunk, mert mindennapnak vidám foltjai voltak a hancúrozásuk, és ez már nem lesz, de boldogok vagyunk, mert tudjuk, hogy fantasztikus gazdikhozAmikor egy történet, egy kerek egész tündérmesét alkot… Van az, amikor az ember foggal-körömmel ragaszkodik az ellen, ami végül utoléri. Így lett ez velünk is. Pénteken könnyek között búcsút vettünk egymástól. Teltek a napok, én csak arra tudtam gondolni, hogy csodálatos családdal, csodálatos élet vár az én kis Brilliantomra.

Aztán jött a “fekete” leves, vagy inkább az Isteni áldás!? Felelőségteljes döntés után a gazdinak be kellett látnia ez most a jelenlegi helyzetben nem fog nekik menni. Természetesen egy percig sem gondolkodtunk, tudtuk akkor nincs más őt nekünk szánták! A családunk tagja lesz! Nem keresünk neki gazdát. Nos szeretnénk bemutatni nektek, kennelünk, családunk új tagját Charityt.

2 HETES VAGYOK!

A születés óta már eltelt két hét. Mindennap rendkívül izgalmas, függetlenül, hogy nincs „gyerek zsivaj”, mivel csak egy picink van. Így minden figyelem rá szegeződik, nem csak a miénk, hanem édesanyjáé is.

Disney folymatosan nevelgeti, terelgeti, mutatja be neki az élet szokásos dolgait, amely egy ilyen pici léleknek még új. Egyedüli kutyusként rendkívül erős, nagyon szépen gyarapodik a súlya. De elég csak megnézni a képeket, nem csak a nagysága, hanem a szépsége miatt is.

MEGÉRKEZETT A KISKUTYA!

2018 december 8-án megérkezett a ‘B’ alom. Egy kis picúr érkezett közénk, egy ausztrál vörös szuka személyében. 330 grammal, komplikáció mentesen született meg, a mama és a baba is jól van, mindenki egészséges.

Bár még nagyon pici, már most látjuk, hogy milyen csodálatos kiskutya lesz belőle. Csodálatunk határtalan, ugyanis szinte egy az egyben Disney klónja lett. Bár ez Disney első alma, mégis egyből ráérzett az anyaságra, így nagyon szépen a gondját viseli a csöppségnek. Még sok hét van hátra, hogy gazdisodjon, de addig is folyamatosan fotózzuk őt, és dokumentáljuk, hogy megörökítsük az egyik legszebb korszakot egy kiskutya életében.

MEGTÖRTÉNT A FEDEZÉS!

Megtörtént a fedezés! Az apuka Sportingfields Sunrise Avenue Vd Boeler-Heide sikeresen befedezte kutyánkat, Angels Never Die Annebelle-t. Bár még hosszú az idő, még sokat kell várnunk, de már most várjuk a kis jövevényeket akik lehető legnagyobb gondoskodásban fognak nálunk felcseperedni.

Reméljük bőséges áldásunk lesz, így minden gazdi jelöltünknek jut egy kiskutya. Ha Ön is szeretne kiskutyát, akkor kérjük töltse ki a Kapcsolat menüpontokban található kérdőívet, amelyet követően természetesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon nekünk emailt, vagy írjon nekünk messenger üzenetet facebook-on!