Gift alom

Kiskutyát szeretne?

A kiskutya vásárlásnak az előfeltétele, hogy kitöltse egyszerű kérdőívünket. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kérdések egyszerűek, célunk velük, hogy minél többet megtudjunk a leendő gazdikról.

Mielőtt a kiskutyákat elvinnék a nálunk jelentkezett gazdik előtte mi mindig szeretnénk őket megismerni. Mi látjuk, hogy a kiskutyák hogyan fejlődnek, milyen jellemük van, milyen az aktivitásuk, így a gazdiknak mindig tudunk segíteni a választásban.

Kutyanapló

 

születési idő nem

 Születési

súly

5 naposan 10 naposan 2 hét 3 hét 4 hét 5 hét 6 hét

hét

hét

17:16 kan 1 369 g 641 g 1125 g 1385 g 1895 g 2320 g

2980 g

3685 g 4670 g 5245 g
19:19 szuka 1 380 g 690 g 1135 g 1308 g 1750 g 2300 g 2870 g 3530 g 4470 g 4820 g

 

Öt hetesek lettek

Már több mint 5 hét telt el mióta megszülettek. Nagyon gyorsan telik az idő, szó szerint rohan. Idő közben kinőtték a szülői fészket és mostmár az anyukák is kicsit jobban szabadjára engedték a gyerekeket,így a két alom együtt játszik egész nap, felváltva etetik őket,persze mellette már mi is 4x hozzátáplálunk. Természetesen kedvenc fotósunk Sherry meg is látogatott minket ,hogy maradandó élményt alkosson nekünk az 5 hetes szőrgombócokról.

Már 2 hetesek a kiskutyák

Disney ahogy arra számítottunk is nagyon jó anya, folyamatosan a kölykök mellett van ,védi őket mindenkitől. Néha még az unokákat is rendezgeti .A testvérpár szépen fejlődik, már a szemük is nyitva van. Elkezdték felfedezni a hangjukat is, morognak,ugatnak,nyekeregnek.

Megérkeztek a kiskutyák

Május 16.-án Disney a reggeli órákban elkezdett vajúdni.Egész nap nyugtalan volt,hol a kanapén szeretett volna lenni,hol a kertben. Természetesen engedtünk neki,hogy kényelemben szülhessen. Hosszú idő telt el és láttam rajta hogy kezd elfáradni,így felhívtam az állatorvost,hogy konzultáljunk a továbbiakról. Közben azt a tanácsot kaptam tőle ,hogy vigyem el egy pici sétára az segíthet beindítani a szülést. Ez így is lett a séta után nagyjából az első kiskutya segítséggel de meg is érkezett.Gyönyörű nagy kan kiskutya, Disney csodálatosan elkezdte tisztogatni majd egy nagyot pihent, és két órával később megérkezett a csodálatos hugica is. Így ők ketten a Gift alom testvérpárja lett.

Ultrahang vizsgálat

A márciusi kiruccanásunk sikeresnek bizonyult ugyanis  április 8.-án az ultrahang azt mutatta ,hogy Disney vemhesült Frodótól,így a kölykök érkezésére május közepén számíthatunk.

MEGTÖRTÉNT A FEDEZÉS!

Megtörtént a fedezés 2021. március 15-18.-án! Az apuka Say No More „Frodó” sikeresen befedezte kutyánkat,Angels Never Die Annabelle „Dieney-t”. Bár még hosszú az idő, még sokat kell várnunk, de már most várjuk a kis jövevényeket akik lehető legnagyobb gondoskodásban fognak nálunk felcseperedni.